Edzőtábor

Edzőtábor

Tavaszi-nyári-őszi-téli edzőtáborokat szervezünk. Az időbeosztás évszakonként változó. Az edzőtábor kiváló lehetőséget nyújt a csoportösszetartás erősítésére és jó lehetőségeket biztosít a tudásanyagban való továbblépéshez is.

Helyszíne

Képzőművészeti Egyetem Művésztelep, 8237 Tihany, Major utca 64.

Az edzőtábor területe

20 000 m² füves, karbantartott sík terület, néhol szint eltolással, közvetlenül a belső tó partján, lenyűgöző panorámával. Fedett edzőhelyként egy nyitott pajta és egy üvegterem használható. Nyáron árnyékos edzőhelyek megoldottak!

Az edzőtábori részvétel feltételei

Fontos, hogy tisztában légy a kung-fu edzőtábor fogalmával, alaposan olvasd el a kiírást a faliújságon, ha valamit nem értesz, kérdezd meg a tájékozottabb tanítványokat vagy az instruktorodat.

  • Az Akadémia felvett tagja legyél, aki teljes kung-fu iskolai ruházattal és övvel is rendelkezik.
  • Ne legyen tanfolyam díj elmaradásod.
  • Igyekeztél betartani a jelentkezési határidőt, korrekten regisztráltad magad a táborba és a részvételi díj legalább 50%-át a megadott határidő lejárta előtt befizetted.
  • A tábort megelőző 6 hétben rendszeresen látogattad az edzéseket.
  • Rendelkezel babzsákkal és polifoam matraccal, ezeket el is hozod a táborba.
  • Vállalod, hogy a tábort az azt vezető mester tudta nélkül a gyakorlást feladva nem hagyod el.

Edzőtáborok 2018-ban

Téli: február 15-18
Tavaszi: május 03-06
Nyári: július 09-15
Őszi: október 18-21
Téli+ : december 13-16


Edzések

Tavaszi-nyári-őszi-téli edzőtáborokat szervezünk. Az időbeosztás évszakonként változó. Általában 2-3 edzés van egy nap, délelőtt és délután, tréningenként 2-2,5 óra időtartamban. Fegyveres gyakorlási lehetőség (lándzsa, hosszú bot vagy kard) esetleg egyéb fakultatív tanfolyamok (Taiji Quan) a felmerülő igények szerint külön időpontokban, amelyekre előre az iskolában szükséges jelentkezni.

Elhelyezés

3 – 4 ágyas kulturált szobákban (mosdó-fürdő-WC-hűtőszekrény tartozik minden szobához). Van egy 6 és 10 ágyas szoba is (több fürdővel, WC-vel).

Ellátás

Napi egy meleg étkezést biztosítunk (ebéd), a reggeli és a vacsora önellátó. Közértek elérhetősége öt perc gyalog, árfekvésük átlagos. A közelben több étterem található.

Egyéb

Teljesen felszerelt konyha (gáztűzhely-sütő-edények stb.) használható az épületben, hozzátartozó asztalok-székek 120 m²-en. Van még egy társalgó, tv-vel és egy fatüzelésű kandallóval. Kirándulási és kulturális programlehetőségekkel, valamint nyáron balatoni fürdés a közeli strandok valamelyikén.

További részletek és jelentkezés az iskolában.