GYEREKCSOPORT NYÁRI INFO

Kedves Szülő!
Ezúton tájékoztatom a nyári edzésekről, edzőtáborról, valamint az ősszel esedékes vizsgáról.

  • Június 30-ig minden edzés a megszokott rend szerint lesz megtartva.
  • Július és augusztus hónapban a gyerek csoportok edzéseit a felnőtt csoportokkal összevonva tartjuk: hétfőn, kedden, csütörtökön, és pénteken 17.30–19.00 között. Bármelyiket szabadon látogathatják, tetszés szerint normál tandíjért; azaz heti 2 alkalom 12 000Ft, heti 1 alkalom 8 000Ft.
    Szeptember 1-től visszaáll a megszokott rend, azaz a nyár előtti állapot!
  • Július 10–13-ig edzőtábort tartunk gyerekeknek Tihanyban. A gyermek mellett szülői részvétel korlátozott létszámban lehetséges. Kérem, részvételi szándékát minél hamarabb jelezze! Részletes tájékoztató a faliújságon.
  • Július 10–23-ig az Akadémia TELJES felújítás miatt zárva tart! Öltöző átalakítás, festés mindenhol stb.
  • Amennyiben gyermeke július és augusztus hónapban nem látogatja az edzéseket, de szeptembertől szeretné folytatni (nagyon bízunk benne), akkor az egyesületi működési rend szerint csak a havi tagsági díjat (5000 Ft/hó) kell megfizetni. Ebben az esetben kérem, hogy ezt június hónapban tegye meg. Amennyiben mégis tudnak jönni a nyár folyamán a tagsági díjat kiegészíthetik a részvételek száma szerint, utólag.
  • Ha gyermeke még a kezdő, fehér kungfus pólót visel, akkor van lehetősége november hónapban szint vizsgát tenni (világoskék póló), amennyiben rendelkezik 50 edzéssel -2 sárga csík- és az órát vezető edző is ajánlja. Az edzőtábori részvétel 7 alkalomnak számít.