Taoista jóga tanfolyam

Taoista jóga tanfolyam

Az életenergia gyarapítása

A taoista jóga gyakorlása alapjaiban megváltoztatja életünket. Hozzásegít annak megtapasztalásához, amint a mély belső figyelem fenntartása által a testi erő és az életenergia gyarapodása visszavezet minket tudatunk forrásához. Tanfolyamunkon a taoista jóga három fontos területét öleljük fel, melyek szorosan összefüggnek és kölcsönösen életre keltik egymást. Ezek a következők:

Az új életrekeltés taója

A feltöltődés és a regenerálódás programja. Az elsősorban nyújtó, lazító,- valamint légzőgyakorlatok hatására testünk újra egy egységgé formálódik. Hatására felfrissülnek, élettel telítődnek az izmok és az ízületek, a szellem pedig teremtő energiákkal töltődik fel.

Taoista harci jóga

Ez a tréning az izmok, az ízületek és a csontok megerősítését célozza. Segít megtapasztalni a bennünk rejlő határtalan erőt, átlépve határainkat az erőkoncentráció folyamatos fejlesztésével. Állóképességünk néhány hónap alatt megduplázódik, erős kisugárzást kölcsönözve jelenlétünknek.

Meditáció

A meditáció a tudat legnagyobb kalandja, melynek elsajátítása a legcsodálatosabb ajándék amit az életben önmagunknak adhatunk. Csak ennek segítségével indulhatunk el az igaz természetünket felfedező utazásra. A meditáció a megvilágosodáshoz vezető legrövidebb út.

Bérlet: 15 000 Ft/10 alkalom

A bérlet bármelyik típusú órára tetszés szerint beváltható, így a három program közül  szabadon lehet választani. A bérlet a kiváltástól számított 3 hónapig érvényes. Az ideális eredmény érdekében javasolt mindhárom területen megfelelő jártasságra szert tenni.