AZ OTTHONI GYAKORLÁSHOZ

Akkor cselekszünk talán a legokosabban, ha megpróbáljuk hasznunkra fordítani az előttünk álló időszakot. Az otthoni rendszeres gyakorlás beindítása és annak szokássá alakítása most lényegesen egyszerűbben megvalósítható, tűzzük ki ezt célul!

Kung-fu gyakorlásnak azt nevezzük, amikor minden nap dolgozol valami feladaton önszántadból, kitartóan.

Ennek az üzenetnek az eljuttatása hozzátok a kung-fu iskolánk egyik legfontosabb célja. Az önálló gyakorlás a régebben kungfuzóknak magától értetődő, de a kezdőknek komoly kihívást jelenthet. Sokan csak nagyon nehezen szánják rá magukat és évekig kell őket építgetnünk a Kung-fu Akadémián mire ez sikerül. A jelen helyzet viszont nagyon alkalmas arra, hogy rálépj az önfejlesztés igazi útjára.

Állj oda és csináld!

Mindegy, hogy érzed magad, kelj fel, öltözz és küzdj az álmaidért.

Nem az a fontos, hogy mit gondolsz a látottakról – hanem az, hogy képes vagy-e rávenni magad a feladatok rendszeres elvégzésére. Ha csinálod, majd megérted…


Ha nem jársz hozzánk és még nem kungfuztál, de most belevágnál akkor itt a lehetőség. Ha még többre vágysz, jelentkezz be Online Kungfu csoportunkba ahol különféle kung-fu irányzatok technikai alapjait is elsajátíthatod az élő oktatóvideóink segítségével.