Tájékoztató és gyakorlási segédlet mindenkinek

Kedden 22.00-tól az életbelépő rendelkezések miatt az iskolát átmenetileg bezártuk, lásd az idevonatkozó rendeletet: Magyar Közlönyben a szigorítás részletszabályai
Ezúton kérünk minden tanítványt, hogy tekintettel az utóbbi hetek általános kormányzati kommunikációjától eltérő, gyorsan jött intézkedéscsomagra, vegye fel a kapcsolatot az instruktorával.

Természetesen a felületeinken megkezdjük a tájékoztatást. A honlap főoldala minden információt tartalmazni fog, de bejelentkezhettek zárt facebook csoportunkba is.
Ezennel áttértünk az Online oktatásra.
Tudom, ez néhányaknak igen-igen nehezére esik, de remélem ezúttal sokkal többen élni fognak az iskola kiemelkedően hasznos és sokoldalú oktató anyagainak elsajátítási lehetőségével. Találj magadnak feladatot az E-KUNGFU menüpont alatt, vagy válassz a szintednek megfelelőt az alábbi ajánlott gyakorlatok közül.

Gyerekedzések

A gyermekfoglalkozások is természetesen szünetelnek, nem tettek kivételt, bár az általános iskolák nyitva maradtak.
Amennyiben az otthoni egyéni gyakorlásra rá tudnak állni, javaslom a 100 napos lovagló állás feladatot és a Tigris és Főnix kihívás feladatot. Az előbbit minden nap a leírtak szerint, az utóbbit szombatonként edzésidőben. Az Online Kungfu zárt csoportunkban a tavaszi lezárások alatt felvettünk 9 gyerekórát az Olivérrel és a Mártonnal, ezek most is elérhetőek. Kérjétek felvételeteket a csoportba. Aki szeretne kiértesítő e-mailt kapni vagy még többet szeretne, az kérem írjon az info@kungfuakademia.hu címre.

Női Önvédelmi tanfolyam

Természetesen ez a képzésünk is szünetel, de amint lehet, folytatjuk. Kiküldtem a tájékoztatót mindenkinek, aki nem kapta meg, nézze meg a spam mappában vagy küldje el az elérhetőségét újra, az info@kungfuakademia.hu címre.
Épp kezdtünk belerázódni lányok, akik voltak legutóbb azok kaptak egy speciális házi feladatot, tessék kigyakorolni, csinálni minden nap. Általános feladatként szombat 14.00-tól javaslom a Tigris és Főnix kihívás erőnléti oktatóanyagot. A kondi erősítésével nem nyúlhatunk mellé.

Xing Yi Quan és Shaolin Duan Quan

Kezdőbbeknek javaslom a 100 napos lovaglóállás esti megkezdését. A harcművészeti gyakorlás a lábak és a figyelem megerősítésénél kezdődik! Itt a remek alkalom. Ajánlom ezen kívül reggeli gyakorlásra kiegészítésnek a Saskarom gyakorlatot 100x ismétléssel, utána pedig a Szívgyakorlatot 18 ismétléssel.

Középhaladóknak az Öt elem kéz-láb kihívást heti két alkalommal és a Darumadár gyakorlatot reggelente 18 ismétléssel.

Haladóknak már nem kell tanács, nekik tudniuk kell mi a rutin. Akinek még nincs meg a Hét pillér gyakorlat, annak javaslom az elsajátítását. Pláne, ha az egész csoport megtanulja, akkor rendszerbe állítható a visszatérés után. Tessék összefogni. Vannak csoportok ahol már működik, látványos eredményt hoz! Piros pólósoknak vagy majdnem piros pólósoknak a Hosszú élet gyakorlatnak eljött az ideje.

Az iskola nem feledkezik meg rólatok, legyen ez kölcsönös.

Jó egészséget kívánok,
Kapecska Attila

kung-fu akadémia, yin-yang, kapecska attila