Professzionális eszközök

A Kung-fu Akadémia igyekszik segítséget nyújtani megfelelő eszköz beszerzésében. A buzogány többféle anyagból és különböző súlyban készülhet.

Mint már említettük, soha nem maga a gyakorlat okozza a sérülést, hanem a nem megfelelően megválasztott súly. Az általunk ajánlott alapeszköz 1 kg körüli, anyagát tekintve szárított kőrisből készül, megfelelő előkészítéssel, ragasztásos technológiával, sablon használatával készre esztergálva. Minőségellenőrzés után felületkezelt állapotban kerül átadásra. A buzogányok egyedi logóval ellátottak, amely az örök garancia jelvénye! (Rendeltetésszerű használat esetén.)

A készítő mester: Gulyás GyulaA készítő mester: Gulyás Gyula
szobrászművész, a Szépművészeti Múzeum restaurátora, Buzogány Tréning szakértő

Csak tökéletes minőségű, kipróbált eszköz gyártásával foglalkozunk. Egyedi igények megvalósítása lehetséges. Pl.: különleges anyagokból, akár trópusi fafajtákból is készülhet buzogány, ill. különféle súlyokban is legyárthatóak.

Buzogány rendelés esetén, kérünk a címünkre küldeni egy e-mailt, mely tartalmazza a megrendelő nevét, telefonszámát valamint a kért eszköz pár soros leírását. A Kung-fu Akadémia csak közvetítő szerepet tölt be a gyártási folyamatban, mint kapcsolati híd, az értékesítésben nem vesz részt!