Miért válaszd a Kung-fu Akadémiát?

Miért válaszd a Kung-fu Akadémiát?
Pozitív hangulat

Amennyiben a kungfu-ból nemcsak az önvédelem érdekel, hanem valami többre, minden részletre kiterjedő önfejlesztésre vágysz, akkor jó helyen jársz. Ha fontos számodra az egészséged, és tennél is érte, akkor válassz minket. Ha úgy gondolod, hogy a hiteles tanítás alapja a felkészült tanár, akkor egymásra találtunk.
A Kung-fu Akadémia mesterei nem a munkából esnek be épp kungfu-t tanítani, hanem életük a gyakorlásról és a tanításról szól. Ez meghatározó a képzések minőségének szempontjából. 1983 óta működünk és fogadunk tanítványokat, kung-fu központunk ahol tanulhatsz nem egy másfél órára bérelt iskolai tornaterem, hanem a mi igényeink és ízlésünk szerint létrehozott harcművészeti „szentély”.

Napjaink stresszes életvitele gyakran párosul energiahiányos tünetekkel is. A krónikus fáradtság, dekoncentráltság egyre több embert érint. A Kung-fu Akadémia bármely tréningje alkalmas egy éven belül a gyakorló életerejének fokozására, és koncentrációs képességének jelentős fejlesztésére.
Az energiaszint emelkedése stabil hátteret biztosít az egészség megőrzésnek. Ez azért is fontos, mert csak az egészséges ember képes önvédelmi gyakorlásra vagy harc során sikeres helytállásra. A figyelem megerősödésével megkezdhető belső világunk felfedezése, amely számtalan ajándékot tartogat számunkra.

„A világ belőlünk vetül ki.”

Ha belülről változunk, akkor lassanként kívülről is létrejönnek a változások. Ezek a tapasztalatok az első lépések a tudatosság felé. Ennek a világnak több tudatos emberre volna szüksége, ehhez a célhoz szeretne a Kung-fu Akadémia hozzájárulni a maga szerény eszközeivel.

Belső harcművészeteket gyakorolni egy varázslatos dolog. Már kezdetekkor megérint iskolánkban az ősi kelet tanításainak szelleme, kinyitva számodra egy eddig ismeretlen világ kapuját.
A Kung-fu Akadémia egy különleges hely, ahol te magad is különlegessé válhatsz, részese lehetsz egy nagyszerű közösségnek, amelyet a közös gyakorlás öröme és élvezete köt össze.