Kapecska Attila

Kapecska Attila

1984 óta gyakorolok kungfu-t, de ezt megelőzően is próbálgattam már különféle harcművészeteket. 1989-től, azaz öt év gyakorlás után kung-fu tanítást vállaltam, hogy segítsem az akkori iskolámat. Néhány hónap elteltével a tanítványaim és az iskola is gyors fejlődésnek, gyarapodásnak indult. Ennek köszönhetően majd két év elteltével főállású kung-fu tanár és gyakorló lettem. Az évek során fokozatosan emelve a gyakorlásra szánt időt, 2005-től már heti 50 órát foglalkozom gyakorlással és tanítással.

A kezdetek óta eltelt évtizedek során, folyamatosan fejlesztettem magam, több kung-fu ágban – külső és belső rendszerekben egyaránt -, megfelelő jártasságot szereztem.
2009 őszéig tizenkét alkalommal fogadtam kínai mestert tanítás-tanulás céljából Magyarországon, kéthetes időtartamtól egészen három hónapos tartózkodásig. Valamint ezt kiegészítve mintegy tíz alkalommal voltam Kínában többhetes tanulmányutakon. 2007-ben saját harcművészeti tapasztalataimra támaszkodva megalapítottam a Mesterképzőt, amelyben nagy örömömet lelem.
A gyakorlás és az önfejlesztés számomra az egyik legfontosabb dolog a világon és boldoggá tesz,
hogy minden lehetőségem megvan a napi edzésre.

Magánóráimon személyre szabottan tanítok, gyakorlatilag mindenkit másképp, az egyén fizikai kondícióját, testfelépítését, harcművészeti hátterét és érdeklődésének irányát figyelembe véve. Alapelvem a kungfu-ban és az életben: kemény munka és profizmus.