Hozzávalók:
- 2 db csirkecomb
- 10 g ötfűszer keverék
- 5 g gyömbér
- 5 g vöröshagyma
- 5 g só
A tálaláshoz a következő hozzávalókra lesz szükségünk:
Hozzávalók:
- kínai kel
- csípős káposztasaláta
- kevés szezámmag
Elkészítése:
- 1/ A csirkecombokat alaposan szórjuk meg az ötfűszer keverékkel, gyömbérrel, vöröshagymával és sóval, majd 2 órán át hagyjuk pácolódni.
- 2/ A wokban olajat forrósítunk, a combokat aranybarnára sütjük, és ha meggyőződtünk róla hogy átsült, kiszedjük, kicsontozzuk, majd csíkokra vágott kínai kelre halmozzuk. Tetejére pirított szezámmagot szórunk és csípős kínai káposztasalátával fogyasztjuk.
