A Kungfu Akadémia nyitva

A hatályos rendelet értelmében a hosszúra nyúlt pihenésből visszaállunk a gyakorlásba. Hétfői naptól állandó edzőtermi és esetileg szervezett szabadtéri foglalkozásokra van ismét lehetőség.
A Margit szigeti szabadtéri edzések időpontja és helyszíne az Online csoportban lesz jó előre kiírva. Igyekezzünk visszatérni a rendszeres mozgáshoz, biztos mindenki túlpihente már magát!
Az Online Kungfu csoportban a taiji sorozatot végigvisszük a többi irányzat oktatása visszakerül az iskolába.
Teljesen kezdő csoportot, Kungfu Start képzést május második felétől fogunk hirdetni, ha most kezdenél bele ez jó lehetőség lesz. Figyeld!

A sportrendezvényekkel és sportedzésekkel kapcsolatos rendelkezések

Könnyítéseket vezet be a 170/2020. (IV. 30.) Korm. rendelet a sportrendezvények és sportedzések terén. Május 4-étől a sportrendezvények Magyarország egész területén nézők nélkül, zárt körülmények között megtarthatóvá válnak, és ugyancsak megengedetté válik a sportegyesület által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport célú edzésen való részvétel. Ezek a szabályok a lóversenyekre is kiterjednek, és akkor is alkalmazandók, ha a kijárási korlátozásról szóló kormányrendelet, illetve a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet eltérően rendelkezik.”


Mentés